UNIBANK

  •  
  •  

O bancă uriaşă în centrul capitalei

Data: 
26 Decembrie, 2014 - 12:37

În centrul Capitalei, în scuarul Teatrului Național de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, a apărut o nouă instalaţie urbană – o bancă uriaşă, denumită „Pomul Vieţii”.

Instalaţia urbană a devenit un cadou de Anul Nou pentru locuitorii şi oaspeţii capitalei de la UNIBANK şi organizaţia obştească Klumea.

„În afară de ideea unei instalații urbane gigantice, care să devină un motiv de vorbă, de atragere a localnicilor, dar și a turiștilor, banca noastră este un purtător de identitate națională, este Pomul Vieții, el reprezentând și unul din ornamentele de pe covoarele basarabene. În viziunea noastră, este un ornament extraordinar, care anul acesta a devenit și simbol al țării”, a mai adăugat Nata Albot.

Alexandra Sidorenco, reprezentanta UNIBANK „Acestă bancă nu este pur și simplu un obiect de decor, e mai mult un simbol de unitate națională și reîntregire a familiei”.

Anterior asociaţia obştească Klumea şi UNIBANK a organizat Balul Brazilor pentru susţinerea şi promovarea tinerilor studenţi talentaţi din diverse instituţii de învăţământ, de asemenea au instalat un brad original la intrarea în Muzeul Naţional de arte.