UNIBANK

  •  
  •  

O noutate pe piața bancară din Moldova!

Data: 
19 Decembrie, 2014 - 13:25

Astăzi, 19 decembrie, “UNIBANK” anunţă lansarea unui produs absolut nou pe piața Republicii Moldova. Este stickerul contactless tip VISA payWave – un instrument de plată inovativ.

Stickerul contactless tip VISA payWave înlocuieşte cardul bancar obișnuit și permite achitarea cumpărăturilor cu o singură atingere. Stickerul are o formă specială, este mai mic decât cardurile standard și e comod de atașat pe obiectele care vă sunt mereu la îndemână, cum ar fi telefonul mobil sau portmoneul. Stickerul contactless face procesul de achitare de 3 ori mai rapid decât în cazul cardurilor obișnuite. Iar dacă valoarea cumpărăturii nu depășește 200 de lei, nu este necesar să introduceți codului PIN, ceea ce simplifică și mai mult procesul de plată.

Rețeaua de puncte comerciale care acceptă astfel de plăți numără deja peste 300 de locații pe întreg teritoriul țării. Lista completă ale acestora este publicată pe www.paywave.md

Aplicarea tehnologiei de plată contactless (fără contact) este deosebit de avantajoasă pentru agenții comerciali care activează în domeniul retail și fast-food, în special pentru punctele drive-thru.

Din cauza caracteristicilor fizice și a conceptului său stikerul nu permite extragerea mijloacelor băneşti prin intermediul bancomatelor, din care cauză el este eliberat ca un card adițional.
Stickerul Visa payWave de la UNIBANK are un nivel înalt de protecție fiind dotat cu microcip și antenă. O altă caracteristică care îi sporește gradul de securitate este faptul că el nu se transmite vânzătorului, rămânând mereu în posesia deținătorului său.

UNIBANK a simplificat la maxim și procesul de eliberare a stickerelor și cardurilor bancare. Acum puteți comanda propriul sticker printr-un e-mail trimis la adresa vreaucard@unibank.md.

Despre UNIBANK
In decembrie 2013, UNIBANK a fost prima bancă din Republica Moldova care a lansat cardurile contactless. Continuând calea implementării inovaţiilor, UNIBANK a pus la dispoziția consumatorilor o gamă largă de carduri de plată fără contact, iar acum și primul sticker de plată fără contact în Moldova.

Banca activează din anul 1993 și la moment rețeaua sa numără 46 de subdiviziuni. La data de 1 decembrie anul curent UNIBANK a înregistrat un profit net de peste 43 mln lei, iar activele băncii au constituit 3,4 mlrd lei.