UNIBANK

  •  
  •  

UNIBANK – partener general al Campionatului de Artă Managerială pentru Tineri, ediţia a XIII-A

Data: 
30 Aprilie, 2013 - 17:38

 

UNIBANK a participat în calitate de partener general la Campionatul de Artă Managerială pentru tineret, ediţia XIII-A, care a avut loc pe data de 27 şi 28 aprilie 2013, în incinta Leogrand Hotel&Convention Center.

La campionat au participat 24 de jucători – studenţi şi tineri manageri din companiile moldoveneşti cu vârste cuprinse între 19 şi 25 ani, care au demonstrat capacităţi de negociere, de a face faţă situaţiilor dificile, artă managerială, siguranţă şi dorinţă de a câştiga.

Luptele manageriale au fost jurizate de către reprezentanții Federației artei manageriale - experți și manageri de top din cadrul companiilor din Moldova.

Câştigător al campionatului a devenit Alexei Ciobanu, manager IT din compania Total System SRL: "Eu foarte mult mi-am dorit să câştig acest campionat. Am participat deja la mai multe campionate pentru tineri chiar şi la unul pentru adulţi, foarte mult am exersat şi la Federaţia de arte manageriale şi individual cu ajutorul jucătorilor profesionali. Finalul a fost unul foarte interesant, întrucât am jucat cu un jucător pe care anterior nici nu l-am văzut, a fost un element surprinzător. Sunt recunoscător tuturor membrilor juriului pentru comentariile lor, ei mă ajută în negocieri şi să devin mai bun”.

Câştigătorul a primit trofeul şi premiul principal de la UNIBANK – o tabletă PC.

UNIBANK a susţinut a XIII ediţie a Campionatului de Artă Managerială pentru Tineri în cadrul amplului proiect "20 de ani – 20 fapte bune", dedicat aniversării Băncii.

Notă. Campionatul de lupte manageriale reprezintă un concurs de inteligenţă cu reguli bine stabilite ce constau în lupte de management. Lupta de management – reprezintă un duel public dintre doi participanţi, fiecare dintre ei demonstrând avantajele sale în gestionarea situației de conflict într-un timp fix. Acest avantaj se realizează prin abilități de comunicare personale. Cazurile pentru campionatele din Moldova sunt pregătite în două limbi, iar concurentul poate alege o limbă de negociere.